Troba a DILO el que necessites

Descobreix la nostra granja escola, centre d’ensenyança i d’idiomes on oferim un ampli ventall de serveis i d’esdeveniments a un espai multifuncional per a diferent tipus de públic.

¿Què opinen de DILO?

Hem tengut una experiència increïble a la summer experiences. La nostra filla ha passat 10 setmanes, de natura, joc, anglès i felicitat, molta felicitat. No és una escola d’estiu convencional, és una granja escola, on a part de jugar, fer esport, alimentar els animals, cuinar, pegar bots, fer hort, nedar i moltíssimes coses més, aprenen anglès sense adonar-se’n, ja que un pic allà, es l’únic idioma permès i ses teachers són molt “cookies” ?

Les instal·lacions no poden estar millor, tot està pensat perquè ells siguin els protagonistes d’una experiència inoblidable. Tornarem!!

Maria Janer
(mare de n’Aina MArtorell)
Alumne de les experiències d’estiu

Mi experiencia en DILO Mallorca es inolvidable. Todo fue muy bueno, la escuela, los profesores y el piso donde viví. La gente en Mallorca es muy amigable y la isla es muy parecida a un paraíso. Recomiendo todo el mundo esta escuela. Es fantástica!

Tyler Linvill
San José (California)
Estudiant d’espanyol

I contacted DILO because I needed someone to help me as my level of Spanish is very basic. I had a legal problem and I needed someone to translate for me simultaneously in the courts of Inca. The person they sent me was very professional and helped me to solve this issue.

Liam Addison
Bristol, UK
Translation service requested by a client

Forma part de DILO

Troba el teu lloc a la nostra família

Som un equip jove, creatiu i innovador. I cerca’m diferents perfils per donar cobertura al ventall de serveis que oferim.

Let’s go!

Descobreix DILO i no et perdis les seves novetats

  • Durant dues hores podràs viure i gaudir d'una experiència única amb familiars o amics en un espai únic.

  • Tenim una opció molt divertida que els encantarà: School Break

  • Per al nostre públic jove i més adult, presentem el nostre nou projecte: Meeting point by DILO.

  • En la DILO Farm, situada en la Ctra Inca-Sencelles, comptem amb una gran àrea a l'aire lliure i amb diferents espais per a poder gaudir d'una experiència única i especial.