• Aprèn sense límits

Cursos d’idiomes

Amb els cursos d’idiomes de DILO podràs gaudir d’una oportunitat única de millorar els teus coneixements i desenvolupar la teva fluïdesa de manera intensiva.

Cursos grupals

Classes d’idiomes individuals o en grup tant per infants com per a adults. A DILO trobaran un espai d’intercanvi i aprenentatge per a consolidar la competència lingüística en diversos idiomes.

Ludoteca

Aprèn anglès a través del joc

La ludoteca és un espai de joc i descobriment per a infants de 2 a 6 anys.
 

Primària

Les classes de primària estan dissenyades per treballar més enllà del currículum de primària mitjançant projectes i on es pretén aconseguir una experiència educativa més enriquidora i significativa.

Secundària

Classes d’anglès per secundària on els estudiants desenvolupen les seves habilitats comunicatives, mitjançant una metodologia dinàmica i interactiva.

Cursos intensius

Amb els cursos d’idiomes intensius a DILO podràs gaudir d’una oportunitat única de millorar els teus coneixements i desenvolupar la teva fluïdesa de manera intensiva.

Classes per adults

Classes individuals o en grup per a alumnes de batxillerat, adults i emprenedors que tenguin l’objetiu d’enriquir i desenvolupar les habilitats lingüístiques.

Idiomes:
Anglès | Català | Castellà | Altres

Si et decideixes per classes individuals, els nostres horaris s’adapten als teus!

Classes individuals

Classes d’idiomes per a nins, adolescents i adults que no puguin o vulguin assistir a les classes de grup, o que tenguin unes necessitats determinades.

Les classes individuals són adients per les persones que han d’aprendre un vocabulari molt específic (hostaleria, negocis, etc.) ja que se li prepara un programa personalitzat. També recomanam les classes particulars a totes aquelles persones que no disposen de molt de temps, d’aquesta manera pot rebre les classes amb una major flexibilitat horària.

Idiomes:
Anglès | Català | Castellà | Altres

Les classes particulars són també una manera de reforçar l’aprenentatge escolar dels nins. A les classes de reforç ajudam als nostres alumnes a aprendre les llengües perquè siguin capaços de comprendre, llegir i escriure en l’idioma sense deixar de banda l’objectiu d’aprovar l’assignatura.

Classes de Reforç

  • Reforç per als nivells de primària, secundària, batxillerat, formació professional i universitari .

El reforç escolar està pensat per a aquells alumnes que tenen dificultats amb assignatures de l’escola: anglès, matemàtiques, física i química…

A DILO treballam el temari que els alumnes donen a l’escola i reforçam allò que no entenen o necessiten repassar.

Fes realitat el teu somni
amb els nostres cursos

Anima’t a aprendre espanyol amb els cursos que oferim a DILO IDIOMES

Clases d’espanyol

Descobreix les nostres classes d’espanyol i les seves dues modalitats. Tria i crea el teu curs d’espanyol perfecte. A més, tens l’oportunitat d’aprendre l’idioma a la DILO farm, un espai multifuncional en un entorn únic.

  • Curs que s'adapta a les necessitats i interessos de l'alumne. Classes dissenyades a mida amb dedicació exclusiva per part del professor.

  • Curs dissenyat per a aconseguir un complet coneixement d'espanyol en tots els nivells. Amb un sistema d'aprenentatge únic combinant tallers lúdics amb classes en grups reduïts.

Espanyol per escoles estrangeres

Descobreix DILO i no et perdis les seves novetats

  • Durant dues hores podràs viure i gaudir d'una experiència única amb familiars o amics en un espai únic.

  • Tenim una opció molt divertida que els encantarà: School Break

  • Per al nostre públic jove i més adult, presentem el nostre nou projecte: Meeting point by DILO.

  • En la DILO Farm, situada en la Ctra Inca-Sencelles, comptem amb una gran àrea a l'aire lliure i amb diferents espais per a poder gaudir d'una experiència única i especial.